Martine Hoaas har i ni år drevet med triatlon, de siste årene som profesjonell. Nå skal hun være med å bidra til å øke formen hos ansatte i Vefas IKS og Vefas Retur.

Martine har på forespørsel fra oss laget et treningsprogram med tre økter i uka. Programmet varer over tre måneder og innebærer løping/gåing, svømming og sykling. I tillegg har hun kommet med anbefalinger på kosthold slik at vi skal få full effekt av treningen.

Vefas ansatte sammen med Martine Hoaas
Martine Hoaas besøkte oss forleden der hun informerte om sitt liv som profesjonell triatlet. I tillegg ga hun oss i Vefas eget treningsopplegg og forslag til kosthold.

Treningsopplegget tar hensyn til at vi ikke er toppatleter, sjøl om vi har mange som jobber på renovasjonsrutene som er i svært god form. Opplegget har derimot progresjon som gjør at den siste måneden er preget av intervaller.

For oss i Vefas er dette gull verdt. Vi har laget en egen gruppe for trening i Teams der vi legger ut informasjon om oppmøte og aktivitet. Vi håper at dette skal være med på å styrke samholdet og føre til enda bedre arbeidsmiljø. Å komme seg ut å trene sammen ser vi på som viktig for å utvikle teamfølelsen. Det er ikke noe krav til at ansatte skal delta, det er frivillig.

Første var mandag 31 oktober. Da var det skogstur på Skillemo som sto på plakaten.

Smilende personer etter treningsøkt ute
Første økt gjennomført 31. oktober. Både ansatte og flere av ansattes partnere deltok.