Fortsetter samarbeid med Martine Hoaas

Vefas Retur har de siste to årene vært samarbeidspartner med triatleten Martine Hoaas. I 2022 utvider vi avtalen i håp om at Martine skal få sin store drøm oppfylt; å få delta i VM i Ironman på Hawai.

Administrasjonssjef Dagfinn Nilsen og Martine Hoaas signerte avtalen i desember da Martine var hjemme i Alta på juleferie. Hun flyttet for noen år siden til Danmark for å satse hundre prosent på idretten.

Håper drømmen blir sann

For Vefas Retur er det et viktig samfunnsansvar å være med å støtte lag og foreninger, og ikke minst individuelle utøvere. Ikke nødvendigvis for å bli best, men for å skape bolyst og trivsel.

– Martine har brukt lang tid og mange treningstimer på å bli god i sykling, svømming og løping. Hun er en flott ambassadør, og hun legger aldri skjul på at hun kommer fra Alta. Vi synes det er viktig å hjelpe henne til å nå drømmen sin. Vi heier rett og slett på Martine Hoaas, sier salg og markedsansvarlig i Vefas Retur, Rune Berg.

Tøff sesong

I år er målet til Martine å kvalifisere seg til VM Ironman. Hun får en rekke store prøvelser til sommeren og har følgende terminliste:

  • Challenge Herning 11. juni
  • Ironman 70.3 European Championship Helsingør 26. juni
  • Ironman 70.3 Jönköping 10. juli
  • Ironman 140.6 København 21. august

Miljøgevinst og fokus

For Martine er avtalen med på å bidra til at hun kan satse på sporten sin.

– Avtalen sammen med Vefas Retur betyr veldig mye for meg. For det første føler jeg at Vefas Retur passer godt sammen med mine verdier når det gjelder å ta vare på miljøet, for det andre blir jeg litt mer bevisst på hvordan sortere riktig. Men ikke minst betyr støtten at jeg kan fortsette å utvikle meg som utøver på best mulig måte. Det gir meg muligheten til å kunne fokusere på det som er viktig for at jeg skal kunne prestere både til trening og konkurranse. 

Her kan du følge Martine Hoaas

 

Her kan du lese mere om

Triatlon

Ironman

Del nyheten på sosiale medier
Share on facebook
Share on twitter
Share on email