Fortsetter samarbeid med Martine Hoaas

Fortsetter samarbeid med Martine Hoaas

Vefas Retur har de siste to årene vært samarbeidspartner med triatleten Martine Hoaas. I 2022 utvider vi avtalen i håp om at Martine skal få sin store drøm oppfylt; å få delta i VM i Ironman på Hawai.

Administrasjonssjef Dagfinn Nilsen og Martine Hoaas signerte avtalen i desember da Martine var hjemme i Alta på juleferie. Hun flyttet for noen år siden til Danmark for å satse hundre prosent på idretten.

Håper drømmen blir sann

For Vefas Retur er det et viktig samfunnsansvar å være med å støtte lag og foreninger, og ikke minst individuelle utøvere. Ikke nødvendigvis for å bli best, men for å skape bolyst og trivsel.

– Martine har brukt lang tid og mange treningstimer på å bli god i sykling, svømming og løping. Hun er en flott ambassadør, og hun legger aldri skjul på at hun kommer fra Alta. Vi synes det er viktig å hjelpe henne til å nå drømmen sin. Vi heier rett og slett på Martine Hoaas, sier salg og markedsansvarlig i Vefas Retur, Rune Berg.

Dame som sykler

Tøff sesong

I år er målet til Martine å kvalifisere seg til VM Ironman. Hun får en rekke store prøvelser til sommeren og har følgende terminliste:

  • Challenge Herning 11. juni
  • Ironman 70.3 European Championship Helsingør 26. juni
  • Ironman 70.3 Jönköping 10. juli
  • Ironman 140.6 København 21. august
Dame i svømmedrakt

Miljøgevinst og fokus

For Martine er avtalen med på å bidra til at hun kan satse på sporten sin.

– Avtalen sammen med Vefas Retur betyr veldig mye for meg. For det første føler jeg at Vefas Retur passer godt sammen med mine verdier når det gjelder å ta vare på miljøet, for det andre blir jeg litt mer bevisst på hvordan sortere riktig. Men ikke minst betyr støtten at jeg kan fortsette å utvikle meg som utøver på best mulig måte. Det gir meg muligheten til å kunne fokusere på det som er viktig for at jeg skal kunne prestere både til trening og konkurranse. 

Dame som jogger

Følge Martine Hoaas her åpnes i ny fane

Her kan du lese mere om:

Triatlon åpnes i ny fane

Ironman åpnes i ny fane

Del nyheten på sosiale medier