Vefas Retur med stjernesignering!

Vefas Retur med stjernesignering!

Vefas Retur AS har skrevet ny samarbeidsavtale med BUL. Selskapet blir ny hovedsponsor for BUL sitt TH-lag (tilrettelagt håndball). Det er et samarbeid Vefas Retur AS har store forventninger til. Torsdag kveld feiret partene avtalen med pizza.

BUL er en av om lag 60 registrerte lag eller grupper i Norges håndballforbund som tilbyr aktivitet for utviklingshemmede. Jobben som gjøres for å legge til rette for aktivitet for denne gruppen er formidabel og gjøres på frivillig basis av ildsjelene Lisa Marie Røst Gudmestad, Åse Godvik Lampe, Lotte Bellika, Sofie Elvedal og Malèn Sønvisen Moe.

TH-laget
Partene håper på godt samarbeid.

De startet å planlegge tilbudet i 2015, etablerte faste treninger i 2016 og har siden 2017 deltatt på alle landsturneringer som har vært arrangert siden. Ifølge Lisa Marie Røst Gudmestad er det et litt annet tilbud, og ikke minst støtteapparat, som kreves TH-laget.

Det koster en halv million kroner hver gang vi skal delta på landsturneringen. Det er litt større behov til blant annet overnatting og antall ledsagere. Det betyr at vi har behov for inntekter for å kunne gi dette tilbudet, sier hun.

Da BUL startet opp sitt TH-tilbud var det to lag i Nord-Norge. Nå er det ni lag, og håpet er nå å få til flere regionale turneringer. Daglig leder i BUL, Rune Stamnes, er stolt av det klubben får til.

Vi ønsker å bidra til mangfold og tilby aktivitet til alle som ønsker det. De som jobber frivillig rundt laget har gjort en kjempejobb, sier han og legger til at støtten fra Vefas Retur AS er viktig.
Det er utrolig kjekt å ha en støttespiller som bryr seg om aktiviteten i klubben vår. Vefas Retur AS er alltid med på ekstra ting og er veldig fleksibel i forhold til avtalen vi har. Ved å støtte opp om TH-laget bidrar selskapet til mindre egenandel for deltakerne. .

Salg- og markedsansvarlig i Vefas Retur AS, Rune Berg, forteller at avtalen er viktig.

Vi har behov for gode tilbud til alle i vår region, og jobben som gjøres for å legge til rette for tilrettelagt håndball ønsker vi å sette pris på. Samtidig så er vi på jakt etter gode ambassadører for riktig sortering, og jeg har stor tru på at vi skal få til fokus på kildesortering sammen med denne gjengen. Dette er en vinn, vinn situasjon for oss, sier Berg.
TH-laget sammen med Rune Berg
Rune Berg og Anja Strøm Pedersen tar hverandre i hånden for godt samarbeid.

Torsdag tok TH-laget velfortjent påskeferie. Vefas Retur AS inviterte hele gjengen med seg på pizza for å feire avtalen. Flere av jentene på laget har hatt en liten avtale med påskeharen. De hadde med påskeegg til salg- og markedsansvarlig, Rune Berg.

TH-laget som sitter å spiser pizza
Pizzaen falt i smak.
4 personer som smiler og holder et påskeegg
Oda, Siren og Lovise overrasket Rune Berg med påskeegg fra påskeharen.

Del nyheten på sosiale medier