Samarbeid og sponsing

Alta IF
Team Sarilla
Sørøyrocken
Vefas retur og Sørøyrocken jobber sammen om kildesortering slik at Sørvær fremstår som pen og ryddig også under festivalen. I tillegg har vi et mål om å fjerne all bruk av plast.
Bossekop UL
BUL gir tilbud til mange barn og ungdommer i Bossekop. Vi i Vefas Retur er stolt samarbeidspartner.
Previous slide
Next slide

Vi samarbeider med lag og foreninger

Vi støtter breddeidrett og kultur i kommunene Alta, Kautokeino, Loppa og Hasvik Finnmark. Enten gjennom direkte økonomisk støtte eller ved å bidra til at renovasjonen fra ditt arrangenment går knirkefritt. Ønsker du et samarbeid mellom oss og din lokale idrettslag/forening eller arrangement? Skriv en henvendelse i  kontaktskjemaet under.

Følgende vilkår gjelder:

  1.  Det må være et lokallag eller lokalt arrangement i vårt område.
  2. De vi samarbeider med må kunne bidra til å synliggjøre vår visjon om Ren fremtid slik at vi kan styrke vår posisjon som den fremste aktøren for kildesortering og gjenvinning i vårt område. 

Ta kontakt!

Fyll ut skjemaet under for å komme i kontakt med oss ang. sponsing og samarbeid, så vil vi kontakte deg så snart som mulig.

Du kan også sende oss en e-post til: firmapost@vefasretur.no

Påkrevde felter er merket med *

Her er noen av de vi støtter!

Alta IF håndball

Vefas Retur legger til rette for kildesortering på Alta IFs håndballarrangementer. I tillegg er vi samarbeidspartner for A-laget i 2. divisjon. 

Sørøyrocken

Vefas Retur og Sørøyrocken har et samarbeid om renovasjon og kildesortering. Målsettingen er at festivalen ikke skal tilby produkter av plast.

Bossekop UL

Vefas Retur bidrar til at BUL kan drive aktivitet for barn og unge i Bossekop. Vi er miljøpartner og legger til rette for at klubben kan kildesortere på sitt anlegg.

Høstsprell

Dette er festivalen som setter punktum for festivalsommeren. Den har blitt til et høydepunkt for  festivalgjengere. Vi legger til rette for at Høstspell kan kildesortere. 

Alta IF langrenn

Skigruppa i Alta IF og Vefas Retur samarbeider om tømming av offentlige avfallsdunker rundt omkring i Alta. Jobben skiløperne gjør betyr mye for å holde Alta ren for søppel. 

Team Sarilla

Øyvind Strøm Sarilla fra Amtmannsnes er et talent innenfor motocross. Vefas Retur bidrar med støtte til drivstoff slik at han kan delta i nasjonale stevner over hele Norge.